Life Beyond Haemophilia

Hemofilie overstijgen

Hemofilie overstijgen

Hemofilie hebben betekent niet dat je de kansen in het leven niet kunt benutten vanwege je behandelplan. Integendeel. Het is geheel mogelijk (en aanbevolen) om te gaan reizen, te studeren, een gezin te stichten en te genieten van alle kansen dat dit prachtige leven heeft te bieden.

Deze website heeft als doel informatie en advies te verschaffen, verhalen te delen van mensen met hemofilie of die zorgen voor iemand met hemofilie. We bespreken veel van de mogelijkheden en kansen die er voor je zijn. Hopelijk kunnen deze pagina’s je inspireren je leven met hemofilie te overstijgen, verder dan dat jij dacht dat mogelijk was – zodat jij kunt beginnen bevrijd te leven.  

Het verhaal van Clive is er een van velen die bewijst dat wanneer je je ergens voor inzet, je uitzonderlijke dingen kunt bereiken – ook al zag het er onmogelijk uit in het begin. Maar voordat je de berg gaat beklimmen – figuurlijk dan wel letterlijk – is het belangrijk dat je eerst begeleiding zoekt zodat je de uitdaging niet alleen hoeft aan te gaan. Wil je graag reizen, meer actief worden of informatie over werken? Lees dan verder en raak geïnspireerd!

Blijf actief

Reizen

 

 

Werken

Working With Haemophilia

 

 

NP-8651