Onderzoeksprijs 2

Onderzoeksprijs 2

Onderzoeksprijs 2

Met zes gespecialiseerde hemofiliebehandelcentra en nog meer laboratoria betrokken bij trombose- en hemostase-testen, huisvest Nederland vooraanstaande wetenschappers in coagulatiestoornissen. Veel vooruitgang is reeds geboekt in laboratoriumtesten binnen hemofilie. Toch zijn er nog voldoende uitdagingen te onderzoeken. De tweede onderzoeksprijs wordt uitgereikt ter ondersteuning, erkenning en aanmoediging van een innovatief project gerelateerd aan translationeel, klinisch of medisch-technisch wetenschappelijk hemofilieonderzoek. Ook actuele onderwerpen kunnen worden ingediend. Denk daarbij bijvoorbeeld aan COVID-19.

Voor deze onderzoeksprijs komen aanvragers in aanmerking die jonger zijn dan 35, die nog geen promotieonderzoek hebben afgerond (of minder dan 1 jaar geleden hebben afgerond), en (nog) geen medisch specialist zijn.

Onderzoeksvoorstellen mogen kosten dekken voor een periode van maximaal 12 maanden. De Sobi onderzoeksprijs bedraagt maximaal €25.000 per winnende aanvraag.
Cofinanciering van organiserende instituten en/of patiëntenverenigingen zijn, indien nodig, toegestaan.

Terug naar vorige pagina. 

NP-11665-augustus 2020

Vul uw e-mailadres in, zodat we indien nodig contact met u kunnen opnemen.
U heeft goedkeuring om namens opgegeven instituut en – waar van toepassing – mede-aanvragers dit aanvraagformulier in te dienen.
U volgt aanwijzingen voor rapportage van (mogelijke) bijwerkingen van geneesmiddelen zoals vermeld in het aanvraagformulier.
U gaat akkoord met het privacybeleid van Sobi zoals naar verwezen in het aanvraagformulier.
U gaat akkoord dat in het geval een onderzoeksaanvraag het onderzoek naar een product van Sobi betreft er een aanvullende beoordeling vanuit Sobi zal plaatsvinden. In een dergelijke situatie kan aanvullende informatie verzocht worden. De uitkomst van deze aanvullende beoordeling zal met de aanvrager gedeeld worden en, indien succesvol, zal ondersteuning via Sobi’s ‘Investigator Sponsored Studies’ programma worden geboden.
U gaat akkoord dat Sobi in het geval van uitzonderlijke omstandigheden vrij is om de voorwaarden en condities van de ‘Sobi Onderzoeksprijs 2020 – Nederland’ te wijzigen en dit naar direct betrokkenen te communiceren.
Slechts één bestand.
500 MB limiet.
Toegestane types: doc docx pdf jpg jpeg.
Onderzoeksprijs 2